Home / Brummen-Regiobode / Wandelen langs Gravinnebeek

Wandelen langs Gravinnebeek

EERBEEK – IVN Eerbeek e.o. verzorgt zondag 15 maart een wandeling over landgoed Molenbeek in Eerbeek. Een werkgroep (foto) is bezig de Gravinnebeek op dit landgoed, die al ruim dertig jaar droog staat, weer watervoerend te maken. In deze wandeling van ongeveer 2 uur wordt bekeken of dat is gelukt en zullen de IVN-gidsen het project uitvoering bespreken. Ook de onmisbare Eerbeekse beek en de onlosmakelijke verbondenheid van het Veluwse grondwater en de papierindustrie van Eerbeek komen aan de orde. De wandeling start om 14.00 uur aan de Boshoffweg in Eerbeek, bij het ‘witte huisje’. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Aanmelden is niet nodig.

www.ivn-eerbeek.nl

Lees ook

Algemene vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen houdt woensdag 23 juni om 20.00 uur weer een online openbare …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.