Home / Rheden-Regiobode / Vrouw uit Ellecom wil hulpvaardige vrouwen bedanken

Vrouw uit Ellecom wil hulpvaardige vrouwen bedanken

DIEREN – Dinsdagmiddag 25 februari kwam een vrouw uit Ellecom heel akelig ten val op het Callunaplein in Dieren. Ze is dankbaar dat twee dames haar te hulp schoten en wil dit in de krant nog even benadrukken. “Ze belden 112, haalden dekens om mij warm te houden en bleven tegen mij praten om mij bij bewustzijn te houden. Toen de ambulancedienst kwam kon ik strompelend in de auto worden geholpen. Ik geloof dat ik de dames wel bedankt heb, maar ik weet het niet zeker. Daarom hierbij lieve dames hartelijk bedankt voor de hulp die jullie mij hebben geboden. Chapeau!”, aldus de vrouw uit Ellecom.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.