Home / Rheden-Regiobode / Vrijwilligers NL Doet gaan bij Innoforte aan de slag

Vrijwilligers NL Doet gaan bij Innoforte aan de slag

DIEREN – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is het weer NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Bewoners, deelnemers en vrijwilligers van ouderenzorgorganisatie Innoforte gaan op verschillende locaties aan Velp om klussen op te knappen.

Voor de vrijwilliger gaat het om een klus, voor de bewoner of deelnemer is het een gezellige activiteit. Voor beide partijen is het bijzonder om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met mensen die ze anders niet hadden leren kennen.
De vrijwilligers gaan op de verschillende locaties van Innoforte aan de slag. Op de Biesdel wordt tussen 10.00 en 15.00 uur een moestuin aangelegd. Tussen 10.00 en 15.30 uur wordt in De Serre een picknick gehouden en worden tuinmeubels gemonteerd. Tussen 10.00 en 16.30 uur gaan vrijwilligers op Oosterwolde aan de slag om het tuinhuis op te knappen. De bewoners van het Lorentzhuis kunnen tussen 13.30 en 16.30 uur genieten van een optreden van het Takkenkoor en tussen 14.00 en 16.00 uur staat bij Innovisius een workshop djemb√© op het programma. Dit alles vindt plaats op vrijdag 13 maart. Zaterdag 14 maart is er tussen 11.00 en 15.00 uur nog een beautydag op ‘t Jagthuis, waarbij de bewoners diverse beautybehandelingen kunnen ondergaan, zoals een manicure of massage.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.