Home / Nieuws / Vrijwilligers gezocht voor tuinonderhoud Rosendael

Vrijwilligers gezocht voor tuinonderhoud Rosendael

ROZENDAAL – Elke woensdag ondersteunt een groep vrijwilligers de vaste medewerkers van de tuin en het park bij kasteel Rosendael bij het onderhoud. Zij snoeien, schoffelen, ruimen blad en takken op en doen schoonmaakklusjes. De hovenier van landgoed Rosendael komt graag in contact met mensen die zich mogelijk willen aansluiten bij de vrijwilligersgroep. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op www.glk.nl/vrijwilliger of contact opnemen met hovenier Thies Koggel op tel. 06 – 13504019 of t.koggel@glk.nl.

Foto: Floor ten Brink

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.