Home / Rheden-Regiobode / Voorstelling In Holland staat een huis

Voorstelling In Holland staat een huis

RHEDEN – In Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden is zondag 8 maart de voorstelling ‘In Holland staat een huis’ te zien. Dit is een frisse voorstelling met de nodige tragiek over verschillende herkenbare aspecten van het ouder worden. Ergens in Holland staat een huis en in dat huis komen drie oudere dames elke dag bij elkaar op de thee. Ze praten over het leven, denken over de toekomst en kibbelen met elkaar. Ze breien, kaarten en lachen. Ze stellen vragen, mijmeren en missen. Ze verlangen, hopen en hebben elkaar stiekem lief. De voorstelling speelt op zondag 8 maart om 14.30 uur in het Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden. De entree kost 3,50 euro, inclusief consumptie.

Lees ook

Rhedense raad wil nog niet besluiten over nieuw gemeentehuis

GEM. RHEDEN – De gemeenteraad van Rheden wil meer tijd om een besluit te nemen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.