Home / Brummen-Regiobode / Voorjaarsconcert Amady

Voorjaarsconcert Amady

EERBEEK – Op zaterdag 7 maart om 20.00 uur geeft accordeonvereniging Amady een concert in het Pater Dekkershuis in Eerbeek. Het B-orkest opent dit concert met gezellige meezingers zoals Havah Nagilah en Aurora, maar ook met een medley van de Zangeres Zonder Naam. Daarna volgt een optreden van het A-orkest. Zij gaat het nummer Arcade van Duncan Laurence spelen. Na de pauze wordt een winnend songfestivalnummer uit 1995 gepeeld: Nocturne. Ook komen de greatest hits van Supertramp en The Best of Buddy Holly voorbij, Beide orkesten sluiten het programma samen af met Sloop John B, Max en Leef van Andre Hazes. Entree is gratis, wel wordt er een kleine bijdrage gevraagd voor de gemaakte kosten. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

amadybrummen@gmail.com

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.