Home / Rheden-Regiobode / Voorinschrijving 44e Vael Ouwe van start

Voorinschrijving 44e Vael Ouwe van start

DIEREN – Zaterdag 6 juni 2020 zal alweer de 44e Vael Ouwe toertocht worden gehouden met start en finish in Dieren. Voorinschrijving is nu al mogelijk voor zowel individuele fietser, maar ook teams kunnen zich aanmelden. Voor NTFU-leden geldt een korting op het inschrijfgeld.

Deze toertocht door NTFU beoordeeld met de eervolle vermelding Extra Goed Geregeld en wordt verreden in de prachtige groene omgeving van de Veluwe. De routes zijn duidelijk bewegwijzerd en beschikbaar als GPS. Om een betere verdeling te krijgen in afstanden is de 100 kilometer vervangen door een route van 90 en 125 kilometer. Deelnemen kan nu aan de 60, 90, 125 en 160 km. De routes zijn uitgezet in de prachtige omgeving van de Veluwe met als hoogste punt de Posbank. Alle deelnemers fietsen in het heuvelachtig gebied van de Veluwe. Vanzelfsprekend krijgen de fietsers van de langere tochten de meeste hoogtemeters te verwerken.

De gravelfiets is erg populair en graveltochten nemen jaarlijks toe. De organisatie van de Vael Ouwe heeft besloten ook deze discipline aan de toertochten toe te voegen. De afstand voor deze variant zal 75 kilometer zijn en verloopt via mooie klimmetjes waaronder de Posbank en onverharde paden van het Deelerwoud en Loenermark. De helft van het aantal kilometers zal over gravelpaden gaan.

www.vaelouwe.nl.

Lees ook

WiekentRheden slaat jaartje over

RHEDEN – Stichting WiekentRheden heeft besloten de activiteiten die gepland stonden op 11 en 12 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.