Home / Rheden-Regiobode / Vieringen Emmäuskerk afgelast

Vieringen Emmäuskerk afgelast

DIEREN – In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben de bisschoppen in Nederland de al eerder getroffen maatregelen aangescherpt. Hiermee sluiten de bisschoppen aan bij het recente advies van de overheid en het RIVM. Als gevolg hiervan zijn de zondagvieringen van 15, 22 en 29 maart in de Emmaüskerk te Dieren afgelast. Over het wel of niet afgelasten van de woensdagmorgen vieringen van 18 en 25 maart wordt zo spoedig mogelijk door de parochie en Locatieraad nadere informatie verstrekt.

Lees ook

‘Parapluplan’ voor huisvesting arbeidsmigranten en zorgcliënten

RHEDEN – De huisvesting van arbeidsmigranten en zorgcliënten wordt binnenkort juridisch geregeld via een overkoepelend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.