Home / Rheden-Regiobode / Viering met voordracht

Viering met voordracht

DIEREN – In de viering van zondag 8 maart in de Emmaüskerk te Dieren zal voor de eerste maal een voordracht op rijm worden gehouden van het Mattheüs evangelie. De voordracht wordt verzorgd door Miranda Middag-Turato uit Haarlem. Miranda heeft meer dan een jaar gewerkt aan de berijming van het Mattheüs evangelie. Onlangs bracht zij haar werk in eigen beheer in boekvorm uit. De viering in de Emmaüskerk begint om 9.30 uur.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.