Home / Brummen-Regiobode / Verzamelbeurs met taxaties

Verzamelbeurs met taxaties

EERBEEK – Op zaterdag 7 maart kunnen op de verzamelbeurs in het Tjark Rikscentrum in Eerbeek munten, postzegels ansichtkaarten, bankbiljetten en dergelijke worden gekocht en verkocht. Ook zijn er deskundigen aanwezig, die kosteloos de waarde van munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten of doosje met oud vakantiegeld kunnen aangeven. Enkele jeugdleiders van de Filatelistenvereniging Zutphen e.o. zullen beginners helpen bij het opzetten van een verzameling. Voor de jonge bezoeker ligt er een leuke verrassing te wachten. De verzamelbeurs duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Dhr. K. Stolk, tel. 06-44572651.

Lees ook

Nieuw tenue voor alle vv Oeken jeugd

BRUMMEN – VV Oeken en 123inkt.nl hebben voor de komende vier seizoenen een overeenkomst met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.