Home / Nieuws / Veluwerijders huldigt jubilarissen

Veluwerijders huldigt jubilarissen

DIEREN – Nog maar enkele maanden geleden sloot de Regionale Toerfietsvereniging Veluwerijders uit Dieren haar vijftigjarig jubileum af. Het was een jaar waarin de leden werden getrakteerd op diverse fraaie fietsgerelateerde evenementen. Een absoluut hoogtepunt van het jubileumjaar was de toekenning van de koninklijke erepenning door Koning Willem Alexander. De druk bezochte jubileumbijeenkomst liet nog maar eens zien dat de vereniging ondanks haar respectabele leeftijd nog springlevend is.
Inmiddels is het jubileumjaar afgesloten en de balans opgemaakt. Door het bestuur van RTC Veluwerijders is op woensdag 4 maart verantwoording afgelegd in de Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst waarin werd teruggeblikt op het geslaagde jubileumjaar en werd een viertal leden in het zonnetje gezet. Cees van Wijk, Cees Verschuren, Godert van Manen en Vic Jansen zijn de volle vijftig jaar lid van de vereniging.
Voorzitter Richard Krupe bedankte deze leden van het eerste uur voor hun fantastische inzet gedurende vele jaren. Mede dankzij hun inzet is de vereniging geworden tot wat ze nu is. Op alle fronten binnen de vereniging hebben zij zich laten zien. Bestuursfuncties werden vervuld, commissies ondersteund of ze waren behulpzaam bij evenementen zoals de Vael Ouwe. Deze vier zijn echte verenigingsmensen en echte kanjers. De voorzitter verraste de jubilarissen met een uniek aandenken in glas en een vrolijke bos bloemen.

Lees ook

Gerrit Berends: “Er is een leven voor en na de oorlog”

LOENEN – Jan Janssen, samen met Adriaan Klomp schrijver van het boek Herinneringen aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.