Home / Nieuws / Veel belangstelling voor signeersessie Thomas Verbogt

Veel belangstelling voor signeersessie Thomas Verbogt

VELP – Zaterdag 7 maart was schrijver Thomas Verbogt te gast bij boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. Vele belangstellenden kwamen langs om zijn nieuwste roman ‘Als je de stilte ziet’ te signeren. Thomas Verbogt is de auteur van een divers oeuvre dat romans, toneelstukken en korte verhalen omvat. Onder zijn bekendste werk vallen onder meer Perfecte Stilte, Als de winter voorbij is en Hoe alles moest beginnen. Daarnaast schrijft hij columns voor De Gelderlander. De signeersessie het startschot van 85ste boekenweek. Dit jaar is Rebellen & Dwarsdenkers het thema van de boekenweek die van 7 tot en met 15 maart wordt gehouden.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Ellecommer brengt dichtbundel uit

ELLECOM – De van origine West-Zeeuws-Vlaamse dichter Gaël van Heijst (1990) woont krap negen maanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.