Home / Nieuws / Tuinwinkeltje voor Dierense Speeltuin

Tuinwinkeltje voor Dierense Speeltuin

DIEREN – De Dierense Speeltuin is dinsdag 3 maart door gebr. Rijneveld b.v. verrast met een houten speelhuis. Een cadeautje van het Spankerense tuinbedrijf, dat dit jaar veertig jaar bestaat.

Het is al weer veertig jaar geleden dat de broers Frans en Cok Rijneveld zich inschreven bij de Kamer van Koophandel als Hoveniersbedrijf gebr. Rijneveld. Het bedrijf bestaat inmiddels uit een team van 25 vakmensen. De tweede generatie gebroeders heeft het bedrijf elf jaar geleden overgenomen. Het is dus ook al veertig jaar dat Rijneveld tuinen en terreinen aanlegt en onderhoudt.

Dankbaar voor de vele mooie werken die mogen worden gerealiseerd geeft de jubilaris een tuinwinkel-speelhuisje cadeau aan de Speeltuin. Het speelhuis is, net als de nieuwe natuurspeelplaats, toegankelijk en bespeelbaar voor alle kinderen. Dinsdagmiddag werd het houten speelhuis door familie Rijneveld samen met hun medewerkers aangeboden aan het bestuur van De Dierense Speeltuin.
De Speeltuin is momenteel overigens fondsen aan het werven om fase 2 en 3 van de natuurspeelplaats te realiseren. Om dit te bereiken kunnen onder andere de buurtcheques die alle inwoners van de gemeente Rheden zullen ontvangen gedoneerd worden.

www.dierensespeeltuin.nl/nieuws

Lees ook

Botsing tussen fietsers

DE STEEG – Op de Van Aldenburglaan in De Steeg heeft woensdagavond 4 augustus rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.