Home / Nieuws / Trots-markt op kasteel Rosendael

Trots-markt op kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Op kasteel Rosendael in Rozendaal wordt zondag 15 maart weer een Trots-markt gehouden. Van 11.00 tot 17.00 uur staan er rond het kasteel kramen met eerlijke en veel homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn, zowel food als non-food. De standhouders vertellen graag over hun producten. De entree tot de markt is gratis. Toegang tot het kasteel en park bedraagt 5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar.

www.trotsmarkt.nl

Lees ook

Muizenhuis siert etalage van Hart van Velp

VELP – In de etalage van Hart van Velp, in de Hoofdstraat in Velp, is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.