Home / Rheden-Regiobode / Toneelvereniging Spankeren opnieuw op de planken – AFGELAST

Toneelvereniging Spankeren opnieuw op de planken – AFGELAST

In verband met het Corona-virus heeft Toneelvereniging Spankeren besloten haar voorstellingen af te gelasten.

SPANKEREN – Toneelvereniging Spankeren staat komend weekend weer op de planken. Dit keer brengen de acteurs het stuk Normaal? Hoe bedoelt u?

Normaal? Hoe bedoelt u? speelt zich af in de wachtkamer van Sotrut, een stichting die het leven weer op de rails zet van mensen die het spoor een beetje bijster zijn. Broeder John en de zuster Joke zien de meest bijzondere patiënten. Zo verschijnt mevrouw Lieshout, die likkend door het leven gaat. Mevrouw Tromp leeft in de wereld die Marine heet en de heer Stam laat graag een bepaald stukje van zijn anatomie zien. Mevrouw van Buren denkt dat ze Koningin Wilhelmina is. Kunnen deze patiënten nog genezen worden?

Deze voorstelling wordt gespeeld in het Dorpshuis in Spankeren en is te zien op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart om 20.00 uur en op zondag 15 maart om 14.00 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn te reserveren via www.toneelgroepspankeren.nl en verkrijgbaar op Loohof 77 te Spankeren en bij Gigantisch Wonen aan de Wilhelminaweg 1 te Dieren.

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.