Home / Doesburg-Regiobode / Toertochtjes met de PGAD

Toertochtjes met de PGAD

DOESBURG – De Protestantse Gemeente Angerlo Doesburg (PGAD) verzorgt elke maand een toertochtje voor mensen die vanwege leeftijd of lichamelijk beperkte mogelijkheden niet meer zo vrij zijn om te gaan en te staan waar ze willen, maar graag op pad gaan. Zij moeten wel goed genoeg ter been zodat ze in een gewone personenauto kunnen meerijden (rollator of inklapbare rolstoel kan achterin). Naar aanleiding van tips van deelnemers wordt invulling gegeven aan de bestemming binnen de grenzen van onze provincie. Zondag 15 maart is er weer een uitstapje.
Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de PGAD, ook niet-leden zijn van harte welkom. Leeftijd is niet van belang. Even eruit, mensen ontmoeten in een gezellige setting is waar het om gaat. Het tochtje duurt van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur. De kosten bedragen 2,50 euro per persoon, de consumpties en eventuele entree zijn voor eigen rekening. Ook chauffeurs kunnen zich aanmelden. Zij dienen in het bezit te zijn van een Rijbewijs B, auto en inzittendeverzekering. Brandstofkosten worden vergoed. Aanmelden kan bij marjoleinsomsen@gmail.com of via tel. 0313-475819 of bij viarimkekingma@planet.nl en tel. 0313-479552.

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.