Home / Rheden-Regiobode / Thema-avond sociale media

Thema-avond sociale media

DIEREN – Woensdag 11 maart van 19.30 tot 21.00 uur houden de ouderraden in samenwerking met de locatieleiding van Het Rhedens Dieren een thema-avond over sociale media. De avond is bedoeld voor ouders/verzorgers en leerlingen uit leerjaar 1 en 2 van Het Rhedens De Tender en Het Rhedens Dieren. De thema-avond op Het Rhedens Dieren wordt verzorgd door Helder Theater en mevrouw Katja Verhagen-Schuijffel van Mediafulness. Ouders/verzorgers worden samen met hun zoon of dochter uitgedaagd na te denken over sociale media en daarover samen het gesprek aan te gaan. Het is zeker niet alleen maar luisteren. Een deel van de avond wordt interactief ingevuld, aanwezigen worden verzocht om hun mobiele telefoon mee te nemen.

Lees ook

‘Parapluplan’ voor huisvesting arbeidsmigranten en zorgcliënten

RHEDEN – De huisvesting van arbeidsmigranten en zorgcliënten wordt binnenkort juridisch geregeld via een overkoepelend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.