Home / Brummen-Regiobode / Taxatie oude boeken en prenten

Taxatie oude boeken en prenten

BEEKBERGEN – Taxateur Arie Molendijk komt donderdag 12 maart naar Hotel Het Veluwse Bos in Beekbergen. Iedereen met oude boeken, bijbels en atlassen kan deze door de ervaren taxateur laten beoordelen, evenals handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten of prenten. Een taxatie kost 5 euro voor 1 tot 10 stuks. Molendijk geeft zijn bezoekers alle tijd en uitleg over wat zij meebrengen. De taxatie is tussen 13.00 tot 15.30 uur. Het hotel is te vinden aan de Arnhemseweg 520.

www.molendijkboeken.nl

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.