Home / Brummen-Regiobode / Taxateur in Beekbergen

Taxateur in Beekbergen

BEEKBERGEN – Op donderdag 12 maart komt taxateur Arie Molendijk naar het hotel Het Veluwse Bos in Beekbergen. Van 13.00 tot 15.30 uur komt hij zeldzame boeken taxeren. Denk bijvoorbeeld aan (staten) bijbels, oude atlassen, reisboeken, handschriften, ansichtkaarten of prenten. De kosten voor een taxatie zijn 5 euro voor 1 tot ongeveer 10 boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro.

Lees ook

Nationale Voorleesdagen dit jaar online

BRUMMEN/EERBEEK – Van woensdag 20 januari tot en met zaterdag 30 januari vinden voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.