Home / Nieuws / Stoeptekenen voor opa en oma

Stoeptekenen voor opa en oma

DIEREN – Als je niet meer bij opa en oma op bezoek mag, dan moet je maar een andere manier verzinnen om te laten weten dat je aan ze denkt. En dus zat de Dierense Marly woensdag 25 maart samen met haar vriendinnen Luna en Donna van de Emmaschool de hele middag op haar knieën voor zorgcentrum Beverode om de stoep te versieren met kleurrijke tekeningen. Hartjes, regenbogen en sterren werden er gemaakt. Voor opa Toon en oma Dinie, maar eigenlijk voor alle bewoners die de deur niet uit kunnen en geen bezoek meer mogen ontvangen.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.