Home / Brummen-Regiobode / Stichting CvB Fonds opgericht

Stichting CvB Fonds opgericht

BEEKBERGEN – Vorig jaar is vanuit een nalatenschap de Stichting Cornelis van Beek Fonds opgericht. Het betreft een steunfonds dat als doelstelling heeft het periodiek of incidenteel verstrekken van donaties, giften of leningen aan personen, instellingen of organisaties die woonachtig, werkzaam of actief zijn in de regio Beekbergen of Apeldoorn en omgeving. Het moet, bij voorkeur, gaan om incidentele of periodieke ondersteuning en hulp aan die personen in de gevallen waarin de reguliere zorg- en vergoedingsinstanties niet kunnen of mogen voorzien. Hier kunnen ook onder begrepen zijn studiebijdragen en/of leningen voor het volgen van een opleiding of voor scholing.

www.cornelisvanbeekfonds.nl

Lees ook

Cursus Heggenvlechten brengt oud ambacht tot leven

BRUMMEN – De Heg en Haag Werkgroep Brummen start in november met een nieuwe cursus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.