Home / Nieuws / Stamppottenbuffet bij De Zonnebloem

Stamppottenbuffet bij De Zonnebloem

DIEREN – Ook dit jaar hebben de deelnemers van de Zonnebloem in Dieren weer genoten van een stamppottenbuffet. De 32 deelnemers werden door vrijwillige chauffeurs opgehaald en naar De Harmonie in Laag-Soeren gebracht. Onder genot van een drankje, genoot iedereen van het gezellig samenzijn en de heerlijke stamppotten. Na afloop werd iedereen weer keurig thuisgebracht.
Naast de maandelijkse bingomiddag, was het stamppottenbuffet weer de eerste activiteit van dit jaar. Dit jaar staan er nog enkele leuke activiteiten gepland, zoals een bezoek aan de schouwburg in Zutphen, Museum Schokland, de jaarlijks terugkerende rondrit, een bezoek aan Erlebnispark Emsflower en het kerstfeest.
De Zonnebloem afdeling Dieren bestaat uit een gezellige groep vrijwilligers, die zich inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking. “Iedereen heeft behoefte aan gezelschap en dat kan door deel te nemen aan een activiteit of dat een vrijwilliger langs komt voor een kop koffie”, aldus de vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom, maar uiteraard ook nieuwe deelnemers.

Koos de Ruijter, tel. 0313-496466
ruijter136@gmail.com

Lees ook

Nieuwjaarsconcert Hummelo via livestream

HUMMELO – Het coronavirus leek in eerste instantie ook de organisatie van het twaalfde Nieuwjaarsconcert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.