Home / Rheden-Regiobode / Spanso naar oorlogsmuseum

Spanso naar oorlogsmuseum

SPANKEREN – Donderdag 12 maart gaan de leden van de Spankerense soos het Rhedens oorlogsmuseum in Velp bezoeken. Ze worden die middag rondgeleid door dorpsgenoot Wencel Maresch. Uit alle zeven dorpen van de gemeente is er iets te vinden. Het tijdelijke museum is ondergebracht in een voormalige garage Du Soleil de Hoofdstraat 75 in Velp. Verzamelen voor gezamenlijk vertrek is in de Loohof om 13.30 uur. Parkeren met parkeerschijf in Velp is maximaal 2 uur mogelijk op de parkeerplaats achter Albert Heijn.

Lees ook

‘Parapluplan’ voor huisvesting arbeidsmigranten en zorgcliënten

RHEDEN – De huisvesting van arbeidsmigranten en zorgcliënten wordt binnenkort juridisch geregeld via een overkoepelend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.