Home / Rheden-Regiobode / Slaapkamerweb al meer dan 35 jaar actief in Zutphen!

Slaapkamerweb al meer dan 35 jaar actief in Zutphen!

(Ingezonden mededeling)

Familiebedrijf Slaapkamerweb is al ruim 35 jaar de slaapkamerspeciaalzaak uit Zutphen. Met een ruim aanbod in prachtige kledingkasten, robuuste bedden en overige slaapkamerartikelen.

Het familiebedrijf beschikt nu ruim 10 jaar over een webshop waar u direct al uw slaapkamerinterieur direct op maat kunt samenstellen. Dankzij de handige kasten- en beddentool weet u zeker dat u direct vanuit huis uw eigen kledingkast of bed kunt samenstellen volgens uw eigen wensen.

Prachtige toonzaal van 500 m² in Zutphen

Wilt u toch graag eerst de producten in het echt ervaren, dan bent u van harte welkom in de toonzaal in Zutphen. Kom langs voor een kop koffie en ervaar meer dan 500m² ruimte gevuld met prachtige kledingkasten, bedden en matrassen.

Ervaar onze hoogwaardige kwaliteit en laat u deskundig adviseren door één van zijn adviseurs. Slaapkamerweb helpt u graag met het uitzoeken van een matras, bed of kast die past bij uw wensen. Wacht niet langer en kom proef liggen in de toonzaal!

Een slaapkamerspeciaalzaak met een 9.8 uit 622 beoordelingen!

Een eerlijke prijs en een garantie op goed advies zijn voor ons belangrijk. Onze service stop niet na uw bestelling. Wist u bijvoorbeeld dat de vakkundige monteurs uw bed of kledingkast (boven de €400 euro) gratis bij u komen afleveren en monteren? Met meer dan 622 beoordelingen met een gemiddelde van 9.8 heeft u zekerheid dat u een uitstekende service kunt verwachten tijdens uw aankoop. Wilt u meer informatie over Slaapkamerweb? Bekijk u dan de slaapkamerweb.nl.

Hulp nodig tijdens het uitzoeken van uw slaapkamerinterieur?

Heeft u hulp nodig tijdens uw aankoop? Wilt u liever toch eerst geadviseerd worden wanneer u een keuze moet maken uit een pocketvering matras of een koudschuim matras? Neemt u dan contact op via de chat van Slaapkamerweb.nl.

Lees ook

Ledenvergadering De Rietvoorn

DIEREN – De Dierense Hengelaarsvereniging De Rietvoorn houdt op maandag 11 oktober haar algemene ledenvergadering. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.