Home / Doesburg-Regiobode / Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start

Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start

DOESBURG – Doesburg Beweegt heeft ervoor gezorgd dat Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start kunnen gaan. Vanaf woensdag 4 maart om 15.00 uur kunnen alle Doesburgse kinderen uit groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs, zich weer opgeven voor hun favoriete kennismakingsactiviteit op het gebied van sport en creativiteit.

Met de projecten Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen kinderen kennismaken met maar liefst dertig verschillende aanbieders, die samen 56 verschillende kennismakingsactiviteiten zullen aanbieden. Op dinsdag 3 of woensdag 4 maart krijgt elk kind het Sjors Scholenboekje, met daarin het volledige aanbod.
De eerste activiteiten starten in maart, andere later in in het jaar. Alle kinderen en hun ouders worden het hele jaar op de hoogte gehouden van het aanbod.

Kinderen kunnen zich vanaf 4 maart om 15.00 uur inschrijven voor de sportieve of creatieve kennismakingsactiviteiten. Dit kunnen ze doen door naar de website www.sjorssportief.nl te gaan. Hier kan een keuze gemaakt worden tussen Sjors Sportief en Sjors Creatief en de bijbehorende activiteit. Inschrijven kan alleen via de website. Van kinderen die ingeschreven zijn, wordt verwacht dat ze ook daadwerkelijk aanwezig zijn als de activiteit start.

Doesburg Beweegt, tel. 06-37283518
ward@doesburgbeweegt.nl

Lees ook

Zangroep Spontaan zingt weer

ANGERLO – Zanggroep spontaan uit Angerlo is weer begonnen met repeteren. 22 Zangers, 3 muzikanten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.