Home / Rheden-Regiobode / Signeersessie Thomas Verbogt

Signeersessie Thomas Verbogt

VELP – Op zaterdag 7 maart zal Thomas Verbogt bij boekhandel Jansen & de Feijter in Velp zijn nieuwste roman ‘Als je de stilte ziet’ signeren. Dat boek ligt sinds 25 februari in de winkel. Deze signeersessie vormt tevens het startschot voor de 85ste Boekenweek die van 7 tot en met 15 maart duurt en als thema Rebellen & Dwarsdenkers heeft.

Thomas Verbogt (Nijmegen, 1952) is de auteur van een divers oeuvre dat romans, toneelstukken en korte verhalen omvat. Onder zijn bekendste werk vallen onder meer Perfecte Stilte, Als de winter voorbij is en Hoe alles moest beginnen. Daarnaast schrijft hij columns voor De Gelderlander. De hoofdpersoon in Verbogts nieuwe boek wil graag een band opbouwen met zijn pleegbroer Sander, maar dat lukt niet. Er staat iets in de weg, iets wat hij niet kan duiden, maar wat hem een leven lang achtervolgt. Wanneer hij afscheid neemt van zijn ouderlijk huis en daarmee ongewild ook zijn grote liefde uit het oog verliest, begint hij aan de zoektocht naar zijn eigen leven. Die queeste is onlosmakelijk verbonden met het geheim dat tussen Sander en hem in stond.
De signeersessie is vab 14.00 tot 15.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.