Home / Brummen-Regiobode / Schilderen voor de vrijheid

Schilderen voor de vrijheid

BRUMMEN – In mei wordt 75 jaar vrijheid gevierd. Ook in Brummen worden allerlei activiteiten gehouden om uiting te geven aan 75 jaar vrijheid. Op woensdag 25 maart kan er in de Pancratiuskerk in Brummen geschilderd worden. Inspiratie kunnen de deelnemers halen uit een verhaal gedicht of herinnering. Om half 10 wordt er gestart met koffie of thee. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Opgeven kan tot uiterlijk 17 maart onder vermelding van naam, telefoonnummer of mailadres bij Ank van der Woude via tel, 0640941208 of ankvdwoude@live.nl, of bij Sienke Steen, gst1@xs4all.nl, tel. 0654262470.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.