Home / Doesburg-Regiobode / Schilderen bij Zandewierde

Schilderen bij Zandewierde

HUMMELO – Afgelopen najaar is een groepje ouderen uit Hummelo en omgeving op uitnodiging van de Gruitpoort diverse keren aan de slag gegaan met verf en kwast. Voorafgaand kenden ze elkaar niet. Door samen bezig te zijn en ervaringen te delen, ontstonden prachtige momenten. En dat smaakt naar meer. In maart zijn er weer drie sessies van de Schilderclub bij Zandewierde in Hummelo gepland. Onder leiding van kunstenares Femmie den Ouden wordt iedere bijeenkomst aan een opdracht gewerkt. Deelnemers zijn 55+ers, woonachtig in de gemeente Bronckhorst. Deze activiteit wordt georganiseerd is samenwerking met de wekelijkse koffie-inloop van de praktijkondersteuner van de huisarts in Hoog-Keppel.

info@gruitpoort.nl
Tel. 0314-340943

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.