Home / Alle-Regiobode / Schaatsmogelijkheid leden IJsvereniging

Schaatsmogelijkheid leden IJsvereniging

LAAG – SOEREN – Aangezien er dit seizoen niet geschaatst kan worden op de natuurijsbaan in Laag-Soeren heeft het bestuur van de ijsvereniging besloten de leden toch een schaatsmogelijkheid te bieden. Zij mogen in de periode van 9 tot en met 15 maart een keer schaaten op de kunstijsbaan De Scheg in Deventer. Op vertoon van en afgifte van de lidmaatschapskaart, kan op kosten van de IJsvereniging geschaatst worden. Op een gezinskaart zijn twee toegangskaarten gratis en op een individuele lidmaatschapskaart één toegangskaart aan de kassa in Deventer te verkrijgen.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.