Home / Nieuws / Rotonde Rheden heeft nieuwe adoptant

Rotonde Rheden heeft nieuwe adoptant

RHEDEN – De rotonde ter hoogte van de Snippendaalseweg in Rheden heeft vanaf donderdag 12 maart twee nieuwe adoptanten. Maurice Krechting en Harm Dijkhuis, eigenaars van de woonwinkel De Heeren aan de Groenestraat 47 in Rheden, adopteren het middengedeelte van deze rotonde.
De gemeente Rheden biedt bewoners en ondernemers de mogelijkheid om openbaar groen te adopteren. Ondernemers mogen in ruil daarvoor reclame maken op de rotonde. Op ongeveer 300 plaatsen in de gemeente zijn groenadoptanten actief. Groenadoptie is het vrijwillig onderhouden van een stukje openbaar groen.
Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo moet het geadopteerde groen wel zijn functie houden en openbaar toegankelijk blijven. De gemeente biedt ondersteuning met advies, eventueel ophalen van snoeiafval en zo nodig vervanging van dode planten en struiken.

Foto: Wethouder Marc Budel helptMaurice Krechting en Harm Dijkhuis met het plaatsen van het reclamebord op de rotonde.

Lees ook

Leer de oude schildertechnieken bij Boulevard Magenta

LAAG-SOEREN – Schilderen is een ambacht en iedereen kan het leren. Dat is de overtuiging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.