Home / Brummen-Regiobode / Ramble On vermaakt Loenense Zonnebloemgasten

Ramble On vermaakt Loenense Zonnebloemgasten

LOENEN – Het duo Ramble On heeft onlangs de gasten van de Zonnebloem afdeling Loenen in De Brink vermaakt met een vrolijk programma. De muzikanten wisten met hun gezellige liedjes de zaal op hand hand te krijgen met vrolijke meezingers.

De nieuwe voorzitter Janet Wilbrink opende deze middag. Het deed haar genoegen dat zovele Loenenaren gehoor hadden gegeven aan de uitnodiging voor deze nieuwjaarsbijeenkomst zodat de zaal van het Dorpscentrum goed gevuld was. Zij vond het prettig Engelien Aleman en Harry Havekes als nieuwe vrijwilligers te kunnen begroeten.
In het afgelopen jaar waren er verschillende activiteiten. Er was een barbecue op De Bekenhorst waar de Zonnebloem te gast was van de Loenense Tennisclub. Het bloemschikken viel ook in de smaak. Voor de meeste (jaarlijkse) activiteiten was er een goede belangstelling.
Met kleurige belichting brachten Jan en Jannike van duo Ramble On vervolgens een leuk zangprogramma. Jannike, zangeres van dit duo uit Klarenbeek, bleek een veelzijdig talent. Het duo bracht grotendeels Nederlandse liedjes, maar ook wel in Engels en Frans. Naast de geluidsband begeleidde Jan haar met de gitaar. Bij het nummer Let’s Dance werden enkele dames actief als dansmariekes. Zij dansten er vrolijk op los. Na de pauze kwamen de vrijwilligers helemaal in de stemming. Bij enkele vrolijke nummers gingen de dames (en enkele heren) in polonaise door de zaal, ook rolstoelers deden mee.
Bij de verloting werd een flink aantal bezoekers verrast met een leuk prijsje. Deze prijzen waren door de dames vrolijk ingepakt. Als extra prijzen waren er grote levensmiddelenpakketten. Voor alle medewerkers was er tot slot een royaal applaus voor het welslagen van deze middag. Voorzitter Janet Wilbrink dankte de grote groep die zich deze middag druk hadden.

Foto: Stefie Eijmans

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.