Home / Brummen-Regiobode / Prijzen voor turnsters Sparta Brummen

Prijzen voor turnsters Sparta Brummen

BRUMMEN / BEEKBERGEN – Zondag 8 maart werd de derde voorronde van de 4de divisie geturnd in Beekbergen. De vier meisjes van G.V. Sparta uit Brummen deden het erg goed. Giada ‘d Agrosa Coma en Lieke Smit werden beide derde en gingen met een bronzen medaille naar huis. Yannike Hofman werd nipt vierde. Anne Kleinheerenbrink behaalde een mooie zesde plaats. Hopelijk hebben ze zich hiermee geplaatst voor de finale aan het eind van het seizoen.

Lees ook

Alles -Behalve-Rommel-Markt

HUMMELO – Zaterdag 19 september werd in het Dorpshuis van Hummelo weer de inmiddels bekende …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.