Home / Doesburg-Regiobode / Postzegel ter ere van bevrijding van Doesburg

Postzegel ter ere van bevrijding van Doesburg

DOESBURG – Ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding geeft postzegelvereniging PhilaHanze uit Doesburg een serie van drie postzegels uit. De toren en een deel van het schip van de Martinikerk in Doesburg zijn vlak voor de bevrijding opgeblazen. De zegels herdenken deze gebeurtenis en tonen het resultaat van het vele werk tot aan de dag van vandaag. De drie postzegels worden uitgegeven in een showmapje en kunnen uitsluitend in de voorverkoop worden besteld. Bestellen kan vóór 15 maart via het mailadres philahanze@gmail.com.

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.