Home / Rheden-Regiobode / Politie zoekt verdachten inbraak Dieren

Politie zoekt verdachten inbraak Dieren

DIEREN – Op woensdag 26 februari startte de politie om 14.06 uur een Burgernetactie. Er werd verzocht uit te kijken naar een man die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij een woninginbraak aan de Wilheminaweg, ter hoogte van de Harderwijkerweg. De verdachte werd gestoord door de bewoner en sloeg te voet op de vlucht in de richting van Laag-Soeren. Mogelijk is een tweede persoon, die op de uitkijk stond, bij deze woninginbraak betrokken. De politie begon aan een zoektocht naar de verdachten, maar trof hen niet aan. De Burgernetactie is om 14.56 uur gesloten.
De politie doet verder onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Ook mensen met een camera of dashcam die mogelijk iets hebben opgepikt kunnen contact opnemen met de politie. Dit kan via tel. 0900-8844 of anoniem via tel. 0800-7000.
De eerste verdachte is een man van ongeveer 1.75 meter lang, tussen de 35 en 38 jaar. Hij heeft een gezet postuur en lichtbruin, steil haar. Hij droeg een legergroen jack en sneakers. De tweede man heeft kort/stekelig haar. Hij droeg een blauwe jas en witte sneakers en had een witte plastic tas bij zich.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.