Home / Doesburg-Regiobode / Plusbus Doesburg vaker bereikbaar

Plusbus Doesburg vaker bereikbaar

DOESBURG – Vanaf maart is de Plusbus Doesburg ook in de middag telefonisch te bereiken. Het kantoor is ‘s ochtends van 8.30 tot 12.00 uur te bereiken. Ritten kunnen dan ook ook direct bevestigd worden. ‘s Middags nemen vrijwilligers vanaf huis tussen 13.00 en 16.00 uur de telefoon op. Zij noteren de gegevens, de dag erna wordt de er teruggebeld om indien mogelijk de rit de bevestigen. Er worden s ’middags alleen ritten aangenomen die minimaal twee werkdagen later zijn. Het telefoonnummer van de Plusbus is tel. 06 – 41917757.

Lees ook

Ook Doesburg staat voor financiële uitdaging

DOESBURG – De gemeente Doesburg moet de komende jaren de hand op de knip houden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.