Home / Doesburg-Regiobode / Peuterspeelzaal aan huis

Peuterspeelzaal aan huis

DOESBURG – Nu de peuterspeelzalen gesloten zijn, hebben de juffen van SpelenderWijs uit Doesburg een alternatief bedacht. Ze pakten de fiets om de peuters thuis een lentepakketje langs te brengen. De kinderen waren verbaasd dat hun juf in eens aan de deur stond en dan ook nog eens met een leuk tasje vol leerzame en leuke spulletjes. Door het brengen van een prentenboekje, knutselmateriaal en spelletjes, met tips voor de ouders, kunnen de peuters het gevoel van de lente, dat op de speelzaal gecreëerd werd, nu in hun eigen huis ervaren.

Lees ook

Taalcafé Doesburg weer van start

DOESBURG – Vanaf 3 oktober van 10.00 tot 11.30 uur kunnen bezoekers elke zaterdag weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.