Home / Brummen-Regiobode / Peuterinloop basisschool De Poort

Peuterinloop basisschool De Poort

LOENEN – Dinsdag 10 maart van 9.00 tot 11.00 uur zijn peuters vanaf 2,5 tot 3 jaar van harte welkom om samen met hun ouders naar de peuterinloop op basisschool De Poort in Loenen te komen. Op deze inloopochtend mogen peuters meedoen met de kleuters en kunnen ouders kennismaken met de school. Deze ochtenden zijn niet alleen bedoeld voor broertjes en zusjes van de huidige leerlingen, maar ook voor alle andere peuters uit Loenen en omgeving. Mensen die op die dag niet in de gelegenheid zijn om te komen, maar wel belangstelling hebben kunnen op een andere dag kennis maken. Een afspraak maken kan met Chantal Hagen, locatiedirecteur KBS De Poort, tel. 055- 5051489 of via c.hagen@veluwseonderwijsgroep.nl.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.