Home / Rheden-Regiobode / Opruimdag bij Koetshuis Heuven – AFGELAST

Opruimdag bij Koetshuis Heuven – AFGELAST

RHEDEN – Op zaterdag 14 maart is de jaarlijkse opruimdag bij Landgoed Heuven aan de voet van de Posbank in Rheden. Uitgerust met werkhandschoenen, tuinmateriaal en een goed humeur wordt die dag de buitenomgeving van het koetshuis aangepakt. Snoeien, zagen, schoffelen en boenen. Zonder de inzet van deze vaste groep vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn om het Koetshuis zo goed te onderhouden. Als dank is er na afloop een eenvoudige houthakkersmaaltijd, die er na alle noeste arbeid altijd goed in gaat. De opruimdag is van 09.00 tot 13.00 uur.

Lees ook

Ik vind: Een elfde gebod

Hoe gaat dat in zo’n dorp als Ellecom? Je komt elkaar weer tegen: even lopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.