Home / Brummen-Regiobode / Ophalen oud papier Eerbeek

Ophalen oud papier Eerbeek

EERBEEK – Ook in deze coronacrisis blijven de vrijwilligers van muziekvereniging Eendracht oud papier ophalen in Eerbeek. Wel wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Komende zaterdag 28 maart zijn de volgende straten aan de beurt: Veldweg, Rentmeesterstedeweg, Rentmeesterhof en de wijk Werfakker, dat is het gebied binnen de (incl.) Ringlaan, Groeneweg, (excl.) Boerenstraat en de spoorlijn. De containers dienen voor 08.30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in de container.

Lees ook

Uit de bocht gevlogen

TONDEN – Zaterdag 14 november rond 13.50 uur vond op de kruising van de Langedijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.