Home / Brummen-Regiobode / Open dag Tennisvereniging Beekhuizen

Open dag Tennisvereniging Beekhuizen

VELP – Zaterdag 14 maart houdt Tennisvereniging Beekhuizen in Velp een open dag voor nieuwe leden. Sportievelingen die willen uitproberen of tennis iets voor hen is, kunnen meedoen aan een gratis proefles in de tennishal. Er zijn leenrackets en sportrolstoelen. Kinderen zijn welkom om 15.15 uur, de proefles is van 15.30 tot 16.15 uur. Senioren en scholieren ouder dan twaalf jaar worden welkom geheten om 16.00 uur. Zij krijgen eerst een kleine rondleiding over het park, met informatie over de vereniging. De proefles is vervolgens van 16.30 tot 17.30 uur. Aanmelden voor een proefles is niet verplicht, maar kan bij Marlies Eeuwes via de app, tel. 06-19302288 of via m.eeuwes@houseoftennis.nl. Het terrein van TV Beekhuizen is te vinden aan de Beekhuizenseweg 99 in Velp.

www.tvbeekhuizen.nl

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.