Home / Algemeen / Open dag Prinses Margrietschool Spankeren

Open dag Prinses Margrietschool Spankeren

SPANKEREN – Woensdag 18 maart tussen 8.30 en 11.00 uur opent openbare Daltonschool Prinses Margriet in Spankeren haar deuren voor iedereen die de school graag wil bezoeken. Ouders en familieleden kunnen kijken hoe hun kinderen les krijgen. Ouders die op zoek zijn naar een goede school voor hun kind, kunnen deze dag gebruiken om alvast sfeer te proeven en een rondleiding door de school te krijgen.
De Prinses Margrietschool onderscheidt zich in de regio door het Daltononderwijs dat er gegeven wordt. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken worden gestructureerd ingezet bovenop de focus op taal, lezen en rekenonderwijs. Ook maken de leerlingen vanaf groep 1 al kennis met de Engelse taal.
Tijdens de open dag is er ook een tentoonstelling te zien, waarin de leerlingen verslag doen van hun workshopweek, waarin ouders hebben allerlei workshops hebben verzorgd voor de kinderen. Daarnaast kunnen bezoekers deze dag een kijkje nemen in het nieuw gebouwde skillslab, waar kinderen met hun handen kunnen werken met verschillende technieken.

www.prinsesmargriet-spankeren.nl

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.