Home / Rheden-Regiobode / Oorlogsspecial Ambt & Heerlijkheid

Oorlogsspecial Ambt & Heerlijkheid

GEM. RHEDEN – Vanaf vrijdag 4 maart is de Oorlogsspecial 75 jaar Vrijheid van Ambt & Heerlijkheid, het kwartaalblad van de Oudheidkundige Kring van Rheden-Rozendaal, verkrijgbaar. Het kost 4,75 euro en is te koop bij Jansen & De Feijter in Velp, The Read Shop in Dieren, Velp en Rheden, Kapsalon De Oude Post in De Steeg en Bakkerij Samberg in Ellecom.
Vanwege de 75-jarige herdenking van de bevrijding van Rheden op donderdag 16 april is nummer 206 van Ambt & Heerlijkheid geheel gewijd aan de (onbekende) verhalen over de bevrijding van alle dorpen van Rheden. De oorlogsspecial bevat onder meer alle herinneringsmonumenten uit de dorpen van de gemeente Rheden, het dagboek van een 12-jarige jongen uit Velp en een verhaal over de schuilkelders in Laag-Soeren.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.