Home / Brummen-Regiobode / Olympisch kampioene in de kerk

Olympisch kampioene in de kerk

EERBEEK – Afgelopen zondag 1 maart was de dienst in de Kruiskerk in Eerbeek ‘FF Anders’. Niet alleen voorganger Marti Koster sprak de aanwezigen toe, ook olympisch kampioene Elis Ligtlee was te gast. Ze vertelde het een en ander over haar sportieve loopbaan en haar gouden medaille op de olympische spelen, maar vooral ook over de periode daarna. Na een donkere periode in haar leven heeft Elis de kracht gevonden een nieuwe weg in te slaan. De aanwezigen kregen ruim gelegenheid om vragen te stellen en maakten daar ook zeker gebruik. Na afloop werd nog lang nagepraat over Elis’ inspirerende verhaal.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Filmhuis Doesburg vertoont De Beentjes van St. Hildegard

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont dinsdag 29 september, woensdag 30 september en donderdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.