Home / Brummen-Regiobode / NLdoet bij Onze Droom

NLdoet bij Onze Droom

BRUMMEN – Op zaterdag 14 maart doet Onze Droom in Brummen mee met de door het Oranjefonds georganiseerde landelijke actie NLdoet. Van 9.30 tot 15.30 uur gaan vrijwilligers aan de slag om het buitenterrein van de nieuwe locatie van Onze Droom op Meidoornlaan 18a onkruidvrij te maken, zodat er een kruiden- en groentetuin kan worden gestart. De voormalige zandbak wordt klaargemaakt voor de moestuin en de rest van de tuin wordt bij- en vlindervriendelijk. Bij droog weer worden ook de buitendeuren geschilderd. Mensen die willen komen, kunnen zich aanmelden via st.onzedroom@gmail.com. Voor de helpers is er natuurlijk koffie/thee met wat lekkers en tijdens de lunch Beps eigengemaakte kippensoep.

Lees ook

’60 Km/uur is mooi begin voor veiliger weg langs kanaal’

Buurtbewoner blij met eerste stappen in verkeerssituatie LIEREN – Laat het grote plan even los, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.