Home / Brummen-Regiobode / NLdoet bij de Mollenhof

NLdoet bij de Mollenhof

OEKEN – De Mollenhof in Oeken doet op vrijdag 13 maart weer mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Mensen die de handen uit de mouwen willen steken zijn welkom van 10.00 tot 12.30 uur. Op het terrein van De Mollenhof is altijd wat te doen. Tijdens NLdoet is het de bedoeling om een weitje af te rasteren voor de kippen. Ook het modderige parkeerterrein moet wat beter begaanbaar worden. Het Oranje Fonds heeft inmiddels een donatie toegekend waarmee De Mollenhof de materialen voor het kippenweitje kan aanschaffen. Aanmelden kan via de website van NLdoet www.nldoet.nl of bij Karin van Bergen, tel. 06-26586880.

www.mollenhof.org

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.