Home / Nieuws / Nieuwe secretaris voor ChristenUnie Rheden e.o.

Nieuwe secretaris voor ChristenUnie Rheden e.o.

DIEREN – Tijdens de algemene jaarvergadering van de ChristenUnie afdeling Rheden en omgeving heeft Jan Stehouwer uit De Steeg na decennia trouwe dienst afscheid genomen als secretaris. Van voorzitter Jan Hekman ontving Stehouwer bloemen en een dankwoord. Als opvolger koos de vergadering Arie Rijneveld. Stehouwer blijft actief als raadsvolger. Fractievoorzitter Hendri Witteveen stelde vervolgens de aanwezigen op de hoogte van wat er momenteel in de gemeenteraad en fractie speelt.

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.