Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe leden welkom bij STACC

Nieuwe leden welkom bij STACC

RHEDEN – Computerclub STACC (Stichting Atari Computer Club) heeft ruimte voor nieuwe leden. STACC is een stichting van computergebruikers die hun kennis van computers en het gebruik ervan willen delen en/of uitbreiden. Elke eerste zaterdag van de maand is er een bijeenkomst in het Dorpshuis in Rheden van 14.00 tot 16.00 uur. Deze is niet alleen bedoeld voor Atari, maar voor alle computersgebruikers. Er worden allerlei zaken behandeld. Veel onderwerpen worden door de leden aangedragen en men kan hierover met elkaar van gedachten wisselen. Nieuwe leden die hiermee bezig willen zijn en eventueel een bijdrage kunnen/willen leveren zijn van harte welkom. Zij kunnen een kijkje komen nemen op een van de zaterdagmiddagen. De eerst volgende bijeenkomst is op zaterdag 7 maart

www.stacc-computerclub.nl

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.