Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwbouw bij Oude IJssel in Doesburg

Nieuwbouw bij Oude IJssel in Doesburg

DOESBURG – Donderdag 5 maart werd er gestart met de verkoop van woningen van De Sluyswachter in Doesburg. Nabij de Koppelweg en de Oude IJssel worden er 7 tussenwoningen, 8 hoekwoningen, 21 appartementen en 2 penthouses gebouwd. De 15 woningen krijgen allen een tuin en hebben een oppervlakte van 110 tot 128 vierkante meter. Ze komen op korte afstand van de Oude IJssel te liggen. De penthouses en appartementen worden aan de Oude IJssel gebouwd.
De bouw en verkoop is in handen van Jansen Bouwontwikkeling B.V. met REBO ERA Makelaars. Alle woningen, appartementen en penthouses krijgen onder andere een bodemwarmtepomp die energie levert voor vloerverwarming in de wintermaanden en koeling op warme dagen. De bodemwarmtepomp vervangt de traditionele CV-ketel. Inschrijven voor een woning kan tot 18 maart via REBO ERA Makelaars in Dieren.

Afbeelding: Artist impressie van de appartementen en woningen in De Sluyswachter

Lees ook

Ik vind: De Lage Linie,komt het ooit nog goed?

Het deelgebied tussen de Mgr. Bekkersweg en Kraakselaan/N317 behoort deels bij de Hoge Linie en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.