Home / Doesburg-Regiobode / Narcissenactie Unitas digitaal

Narcissenactie Unitas digitaal

DOESBURG – Het zou dit jaar de vijftiende keer zijn dat de Doesburgse gymnastiekvereniging Unitas de narcissenactie zou houden. Op 4 april zouden de leden weer aan de huizen de plantjes gaan verkopen, maar dat gaat nu door het coronavirus niet door. Dit betekent dat de vereniging behoorlijk wat inkomsten mist. De narcissenactie is de enige actie die Unitas houdt en de opbrengst is hard nodig voor de clubkas. Daarom hoopt de vereniging dat de mensen die elk jaar narcissen kopen, deze dit jaar via e-mail wil bestellen. Dit kan naar voorzitter@unitasdoesburg.nl. Betaling gebeurt in overleg via een TIkkie of overboeking. Een narcissenpotje met meerdere bollen kost 2,50 euro. Vermeld in de bestelling duidelijk om hoeveel potjes het gaat, het adres en de manier van betalen. Bestellen kan tot uiterlijk 27 maart. De narcissen worden dan op zaterdag 4 april tussen 10.00 en 13.00 uur bij de voordeur neergezet.

Lees ook

Afhaalbieb blijft open

DOESBURG – Zolang de bibliotheek gesloten is, blijft de Afhaalbieb van de bibliotheek in Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.