Home / Nieuws / Modelspoorclub Veluwezoom viert jubileum

Modelspoorclub Veluwezoom viert jubileum

DIEREN – Modelspoorclub Veluwezoom (MSCV) uit Dieren bestaat dit jaar veertig jaar en dat werd afgelopen weekend gevierd met een grote modelspoorshow. In de Oase, het thuishonk van de club, stonden maar liefst negen modelspoorbanen opgesteld. Niet alleen van de eigen leden, maar ook andere verenigingen en particulieren lieten hun banen zien. Er was zelfs een speciale baan voor de jonge bezoekers, waar de kleintjes zélf met de treintjes mochten spelen. Er was veel moois te zien en de bezoekers wisten zaterdag 29 februari en zondag 1 maart hun weg naar de Oase dan ook wel te vinden. De leden van de Modelspoorclub komen eens per twee weken bij elkaar.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Geslaagde buitenlesdag op Dorpsschool Rozendaal

ROZENDAAL – Dinsdag 22 september was een bijzondere dag voor de leerlingen van de Dorpsschool …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.